Kostenoptimalisatie

Na een druk horecaseizoen maakt u als ondernemer de balans op. Goed gedraaid? Alles flexibel en zonder problemen verlopen? Gasten tevreden? Hopelijk kunt u op alle vragen positief antwoorden. Maar nu de volgende? Heeft u ook nog wat verdiend? Na aftrek van alle kosten, inkopen en uitgaven? Kunt u die vraag ook positief beantwoorden? En hoeveel dan?  

Daar wringt vaak de schoen. Zonder tussenkomst van de boekhouder is die vraag niet gelijk te beantwoorden. Terwijl dat best wel zou moeten kunnen toch? Als u als ondernemer niet de vinger aan de pols heeft in uw onderneming, wie dan wel?

Real-time inzicht in uw cijfers is erg waardevol

Door altijd up-to-date inzicht in uw cijfers te hebben, weet u op elk moment hoe uw onderneming ervoor staat. En dat is ontzettend waardevol. Want daarmee kunt u sturen. Op personeelskosten bijvoorbeeld als het toch even niet zo druk blijkt te zijn dan u verwachtte. Maar ook bij het inkopen. Kan dat efficiënter of goedkoper? Als u niet weet hoe u ervoor staat, weet u ook niet waar in te grijpen.

Wat levert mij het meeste op?

Inzicht in de cijfers kan zelfs zo ver gaan dat u per afdeling weet welke het beste presteert op financieel gebied. Doet de bar meer omzet dan het restaurant? Welke van de twee is het meest winstgevend? Moet ik mijn personeel beter instrueren in bijverkoop? En gaat dit alles dan niet ten koste van de gasten en hun ervaring? Door precies te weten hoe onderdelen in uw zaak presteren, weet u ook of ingrijpen nodig is en, nóg belangrijker, of het werkt.

Altijd uw cijfers bij de hand

De boekhoud-app van Horeca Boekhouder geeft u deze inzichten. Gewoon op uw telefoon. Zo heeft u op elk gewenst moment van de dag toegang tot uw data. En kunt u uw boekhouding supermakkelijk up-to-date houden. Facturen scant u met uw telefoon in en worden gelijk opgeslagen. Nooit meer bonnetjes bewaren dus.

Het team van ??????????? helpt u bovendien met advies over rendement en kosten, allemaal vanuit jarenlange ervaring in de horecabranche zelf. En dat merkt u als horecaondernemer. Iemand die uw taal spreekt en begrijpt waar het in de horeca om draait, daar werkt u toch graag mee samen?

Wilt u ook real-time inzicht in uw cijfers en heeft u interesse in een kennismaking met de ?????????? Laat hieronder uw gegevens achter en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Hoog kennisniveau, altijd goed bereikbaar, meedenkend.

Jack Bond

Tenniskantine Dijkzicht Volendam