De SCIOS Scope 10 inspectie is gericht op de brandveiligheid van uw elektrische installatie.

De resultaten van deze inspectie worden op een begrijpelijke manier gerapporteerd.

Nadat de geconstateerde gebreken zijn verholpen krijgt u een herstelverklaring, die uw verzekeraar bijna altijd verplicht stelt, waarmee uw belangen verzekerd kunnen blijven.

Veranderingen in uw elektrische installatie kunnen tot gevolg hebben dat de nieuwe situatie niet meer overeenkomt met de uitgangspunten van het originele ontwerp. Dit kan tot gevolg hebben dat er onvoorziene temperatuurverhogingen in uw elektrische installatie optreden die tot brand kunnen leiden. Voorbeelden van situaties die leiden tot ongewenste temperatuurverhoging zijn: 

  • Algemene temperatuurverhoging van de omgeving
  • Overbelasting van leidingen en componenten
  • Overbelasting door hogere harmonische stromen
  • Slechte verbindingen van geleiders
  • Overgangsweerstand bij contacten van schakelaars

AET Energy Efficiency BV kan voor u ook de elektrische installatie conform SCIOS Scope 8 inspecteren. Hierbij wordt een veiligheidsinspectie uitgevoerd. De resultaten worden op een begrijpelijke manier gerapporteerd. Met behulp van een SCIOS Scope 8 inspectie wordt de veiligheid van uw elektrisch installatie inzichtelijk gemaakt. De veiligheidsinspectie van elektrische installaties heeft de NEN3140 als uitgangspunt. De SCIOS Scope 8 inspectie is een voor de arbeidsomstandighedenwet geaccepteerde inspectiemethode.​

Heeft u ervoor gekozen om zonnepanelen te laten installeren, vraag dan ook om een inspectie op basis van de SCIOS Scope 12. Dit is een keuring die speciaal is gericht op deze installaties. Indien uw pand zakelijk wordt gebruikt, is de Scios Scope 12 vaak verplicht door uw verzekeraar. Heeft u al zonnepanelen op uw dak, meldt dit dan altijd bij uw verzekeraar. Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen, vraag dan bij uw verzekeraar na of dit problemen oplevert en of u aan bepaalde voorwaarden moet voldoen.

AET kan heel snel reageren op uw klantvragen, dus als u deze heeft mail ze dan naar [email protected] of app naar 06 17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam