App voor hotels

Hotel-Revolutions

Helpt u graag verder!

Hotel Revolutions is de app om de gastervaring van hotel-, camping- en B&B gasten naar een hoger platform te tillen. Hotel Revolutions maakt gebruik van twee verschillende services, namelijk een webapplicatie en een mobiele app. Via de webapplicatie kunt u alle informatie over uw accommodatie en de omgeving gemakkelijk toevoegen en aanpassen. Middels onze app, die gratis kan worden gedownload in de Google Play Store en Apple App Store, wordt al deze informatie zichtbaar voor uw gasten. Denk hierbij aan informatie over de accommodatie zelf, openingstijden en menu’s van restaurant(s) en / of bar(ren) binnen de accommodatie, alles over de faciliteiten die u aanbiedt aan uw gasten, en nog veel meer. Hiernaast is er ook nog meer algemene informatie voor uw gasten te zien via de app, zoals het weerbericht en nieuwsberichten vanuit de accommodatie. De app kan volledig naar wens worden ingericht. Zo zullen uw gasten ook uw eigen logo in de app te zien krijgen, en is het ook mogelijk om uw eigen huisstijl aan de app toe te voegen.

Veel gasten gaan naar een accommodatie om te genieten van de omgeving. Om deze reden geeft Hotel Revolutions ook de mogelijkheid om allerlei activiteiten in de omgeving weer te geven. De activiteiten in de omgeving worden automatisch aan de app toegevoegd. Deze kunt u aanvullen met activiteiten die u aan uw gasten wilt aanraden, zodat zij eenvoudig de leukste activiteiten via de app terug kunnen vinden. Ook kunnen er fiets- en wandelroutes worden toegevoegd via de webapplicatie, die uw gasten via de app gemakkelijk kunnen volgen.

Wanneer u als accommodatie roomservice aanbiedt aan uw gasten, is het mogelijk dit toe te voegen aan de app. Met behulp van de webapplicatie kunt u al uw producten invoeren, die uw gasten vervolgens eenvoudig en overzichtelijk terug kunnen vinden in de app. Zo kunnen zij met een paar klikken al uw gerechten bestellen, zodat de drempel om roomservice te bestellen wordt verlaagd.


Omdat alle informatie eenvoudig kan worden aangepast via de webapplicatie, is het gebruik van Hotel Revolutions een duurzame en innovatieve manier om informatie te verschaffen aan uw gasten. Doordat de informatievoorziening gemakkelijk up-to-date te houden is, hoeft een accommodatie minder tijd, geld en energie te besteden aan het maken van kleine aanpassingen van informatie.


Naast het verschaffen van informatie, is het ook mogelijk om meer in contact te komen met uw gasten door middel van de app. Het is bijvoorbeeld mogelijk om push-notificaties te sturen naar uw gasten, maar het is voor uw gasten ook mogelijk om een review achter te laten over hun bezoek.


Voor een accommodatie is het laten ontwikkelen van een app al snel een te grote investering. Hotel Revolutions maakt gebruik van een vast laag tarief per maand, waar onderscheid wordt gemaakt op het aantal kamers per accommodatie. Op deze manier biedt Hotel Revolutions zowel voor kleine als grote hotels, campings en B&B’s een mogelijkheid
om deze dienst te kunnen verlenen.


In een wereld waar de mobiele telefoon een steeds grotere rol heeft, biedt Hotel Revolutions de perfecte manier om uw gasten een betere ervaring te leveren dan ooit tevoren. Door de vele functionaliteiten en de gebruiksvriendelijkheid van de app, hebben uw gasten alle informatie die zij tijdens hun bezoek nodig hebben bij de hand, zodat zij ultiem van hun bezoek kunnen genieten.

Wilt u meer weten over de oplossing die Hotel Revolutions biedt? Geef dan hieronder uw gegevens door, dan neemt Hotel Revolutions zo spoedig mogelijk contact op met meer informatie.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam