Lokale zichtbaarheid verbeteren

Helpt u graag verder!

U staat er eigenlijk niet bij stil, maar uw lokale zichtbaarheid van uw onderneming is ontzettend belangrijk. Wanneer iemand bijvoorbeeld op zijn mobiel een lekker restaurant zoekt in de omgeving, wilt u natuurlijk bovenaan staan. Maar dit is niet vanzelfsprekend!

Met de online tools van Obenan wordt deze lokale zichtbaarheid geoptimaliseerd en vereenvoudigd. Door verschillende SEO technieken toe te passen en de beschikbare platformen goed in te richten en samen te voegen, wordt uw onderneming weergegeven zoals u dat wilt en wanneer u dat wilt.

Buiten uw zichtbaarheid biedt Obenan nog meer handige tools. Zoals een samenvoeging van al uw reviews in één overzicht en een tool die de gezondheid van uw website controleert. Alles om het meeste te halen uit de online markt en uw bedrijf bovenaan te krijgen.

Toepassing in de horeca- en versbranche

De lokale zichtbaarheid van uw fysieke locatie is niet alleen belangrijk voor ondernemingen in de horeca, ook in de versbranche mag dit zeker niet vergeten worden. Wanneer winkelend publiek op hun smartphone op zoek gaat naar een locatie in de buurt, kan dit van alles zijn. Een kapper, slager, bakker, vishandel, maar ook een restaurant of snackbar. Wanneer iemand zo’n zoekopdracht uitvoert, wilt u natuurlijk met uw onderneming bovenaan staan en niet de concurrent. Met de tools van Obenan, wordt dit een stuk vanzelfsprekender! Alle benodigde informatie wordt op de juiste platformen geplaatst om zo uw fysieke locatie te optimaliseren.

Review management

Hoe mooi zou dat toch zijn, al die reviewplatformen overzichtelijk in één overzicht. Nou dat kan, via Obenan! Met deze online tool koppelt u alle platformen en u ziet vervolgens alle reviews overzichtelijk onder elkaar. U kunt filteren, reageren op reviews en zo efficiënter omgaan met reacties van uw klanten.

Nu is het zelfs mogelijk om direct te koppelen met Formitable waardoor geautomatiseerde review verzoeken verstuurd kunnen worden naar gasten op basis van reserveringen. Vervolgens is ook mogelijk om negatieve reviews eerst intern af te vangen zodat uw bedrijf een eerlijke kans krijgt en positieve reviews door te sturen naar Google.

Local listings

Deze tool zorgt er volledig geautomatiseerd voor dat uw bedrijf en alle bijbehorende informatie optimaal worden onderhouden over tientallen kanalen. Van Bing, Google en Foursquare tot platformen als Waze én Tomtom die weer met veel automerken zijn verbonden.

Door middel van een enquête worden bedrijfsgegevens van uw locatie verzameld en gelinkt aan Google en Facebook My Business.

Website optimizer

Hoe gezond is uw website eigenlijk? Controleer met deze online tool hoe uw website er technisch en op SEO gebied voorstaat. U krijgt in een rapportage duidelijk te zien welke verbeterpunten u moet doorvoeren om uw website beter te laten scoren in de online zoekmachines.Wilt u meer weten over de oplossingen die Obenan biedt? Geef dan hieronder uw gegevens door, dan neemt Obenan zo spoedig mogelijk contact op met meer informatie.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam