Dossier: Coronavirus

Alles wat u moet weten bij elkaar verzameld

MZA Horeca & Partners

Wat onze klanten vertellen

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!
Uitstekend
MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Dossier: Coronavirus

2020 is een jaar als geen andere. Door de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen die getroffen zijn om deze te bestrijden is het dagelijkse leven niet meer hetzelfde. Ook in de horeca is, na een lange periode gesloten te zijn geweest, nog steeds niet op oude oorlogssterkte. Veel is weer mogelijk voor een groot deel van de horeca, maar sommige zaken zijn nog steeds gesloten.

Maatregelen, oplossingen en verplichtingen

Dit dossier bevat zoveel mogelijk handige overzichten van de getroffen maatregelen, nieuwsberichten over de versoepelingen en hulpartikelen om in de horeca te ondernemen in coronatijden. MZA Horeca wil u als ondernemer daar zoveel mogelijk in ondersteunen en helpen waar mogelijk. Is iets onduidelijk of heeft u vragen? Schroom dan niet om contact te zoeken met onze adviseurs.

MZA Horeca & Partners

De partners van MZA Horeca staan voor u klaar. Met handige oplossingen om u te helpen uw onderneming ook in deze tijden te runnen, maar ook met ondersteuning waar u dat nodig heeft. Ook in tijden van corona willen wij kunnen blijven zeggen: “Dat is goed geregeld”.

Dossier: Coronavirus

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.