Een kijkje in de werkwijze van visgroothandel VD119

Via diverse kanalen wordt er iedere dag, of eigenlijk iedere nacht bij VD119 een aanvoer verse vis geleverd. Bijvoorbeeld vanaf bekende afslagen zoals IJmuiden, Scheveningen, Den Oever, Lauwersoog, Zeebrugge, Colijnsplaat en Stellendam en Yerseke.

Via ons volledig geautomatiseerde orderverwerkingssysteem garanderen wij een vlekkeloze orderverwerking. Op ieder moment van de dag kunnen wij de klant informeren over het leveringsaanbod, de prijs en de levertijd. Zo komt de klant dus nooit voor verrassingen te staan.

Om het onze klanten makkelijk te maken, kunnen wij de door de klant bestelde vis fileren en verwerken zoals de klant dat wil. Onze fileerders zijn ervaren en goed opgeleid. Zij zorgen er handmatig voor dat de vis op tijd gefileerd, gevild en rug aan rug ingepakt wordt volgens de HACCP-normen. De tarieven die VD119 hiervoor berekent zijn net zo scherp als de messen van onze fileerders.

VD119 beschikt over eigen leefbakken voor bijvoorbeeld paling en zoetwatervis. Bovendien hebben wij een homarium in huis voor schaal- en schelpdieren. Via een gefilterd en gesloten watersysteem blijven de dieren uitstekend in conditie. Vaak komen klanten bij ons langs om hun bestelling op te halen. Vaak kiest men nog wat extra’s uit ons levende aanbod. Verser kan echt niet

Als extra service leveren wij wekelijks met ons eigen wagenpark door heel Nederland, België en Duitsland. Onze chauffeurs houden tijdens het vervoer constant controle op de producten. De chauffeur onderhoudt ook het contact met de klant en kan eventuele vragen vaak direct al beantwoorden en anders doorspelen.

Naast ons eigen vervoer werkt VD119 samen met diverse externe transporteurs en kan er eigenlijk aan iedere transportwens worden voldaan. Over land, zee of door de lucht: VD119 zorgt ervoor dat de verpakking is afgestemd op de wijze van transport.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam