Effectief beheer van uw online vindbaarheid met Obenan

Simpel en overzichtelijk

OBENAN biedt technologie voor bedrijven om alle online zichtbaarheidstaken op één enkel paneel te monitoren, analyseren en beheren voor optimale lokale vindbaarheid.

OBENAN werkt samen met data-versterkers en kanalen, waaronder Google en integreert meer dan 50 van de belangrijkste platforms om uw bedrijfsinformatie op zoekmachines met slechts één klik te optimaliseren.

Het beheren en prioriteren van de publicatie van positieve online beoordelingen, het up-to-date houden van alle online informatie en het optimaliseren van de zichtbaarheid van uw website om te resulteren in een hogere Google ranking is waar OBENAN kan helpen.

De software geeft u volledige controle over uw online aanwezigheid, die steeds belangrijker wordt in de gastronomie en de industrie.

Wist u dat?

1,5 miljard mensen bezoeken elke maand 1,5 miljard bestemmingen in verband met hun Google-zoekopdrachten

76% van de mensen die op hun smartphone naar iets in de buurt zoeken, bezoekt binnen een dag een bedrijf.

80% van de mensen die lokaal op hun smartphone zoeken, bezoekt binnen een week een gerelateerde winkel. Deze recente onderzoeken van Google onthullen een ongelooflijk resultaat dat ons laat zien hoe belangrijk onze technologie is. Zie ook de volgende video over het belang van online zichtbaarheid:

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam