?? ??????????????? ???????? ??? ?????? ??????

?? ??????????????? ???????? ??? ?????? ??????

D?? ???? ? ?? ??????? ????? ??? ???? ??????? ????????????!

Sinds kort zijn zij een samenwerking aangegaan met een grote franchisegever in Nederland te weten Burger King. Iedereen in Nederland kent wel een vestiging bij hem/haar in de buurt. Leuk om dan te weten dat het personeel verloont wordt door Persoonality.

Verder zijn zij in een vergevorderd stadium met andere grote franchisegever met meer dan 60 vestigingen in Nederland. Deze grote ketens hebben veel vertrouwen in Persoonality als werkgever voor hun personeel en worden hiermee totaal ontzorgt.

Een mooie stap om later dit jaar meer horeca ondernemers te ondersteunen en te ontzorgen.MZA Horeca brengt u graag in contact met Persoonality en misschien รฉรฉn van onze andere betrouwbare en vakkundige partners! Leg uw vraagstuk bij ons neer en wij zorgren dat de juiste bedrijven en contactpersonen u bellen of mailen. Uiteraard zonder enige verplichtingen??

Nog meer informatie over Persoonality vindt u hier:

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in รฉรฉn keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Cafรฉ De Dijk Volendam