Hotel Revolutions – Trots partner van MZA Horeca

Hotel Revolutions – Trots partner van MZA Horeca

Hotel Revolutions is in 2020 opgericht door Albert de Boer, John Buijs en Jacob Smit. Na vele jaren van negatieve ervaring op vakantie met onduidelijkheden over faciliteiten, activiteiten en bezienswaardigheden in en rondom een hotel, is het idee ontstaan om hier een oplossing voor te vinden. Door middel van een webapplicatie en een mobiele app biedt Hotel Revolutions de kans aan hotels om hun gasten te voorzien van alle benodigde informatie, en nog veel meer, tijdens hun verblijf. Op deze manier kunnen gasten optimaal genieten tijdens hun hotelbezoek!

Hotel Revolutions biedt verschillende pakketten aan, zodat elk hotel een keuze heeft over welke diensten deze aan haar gasten aan wil bieden. Middels de webapplicatie van Hotel Revolutions is het voor hotels nog nooit zo makkelijk geweest om informatie over het hotel en de omgeving up-to-date te houden. Informatie kan via één klik worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd. Ook de app is ingericht om een zo hoog mogelijke gebruiksvriendelijkheid te creëren, zodat alle gasten binnen enkele klikken binnen de app, alle gewenste informatie kunnen zien.

Voor een hotel is het laten ontwikkelen van een app al snel een te grote investering. Hotel Revolutions maakt gebruik van een vast laag tarief per maand, waar onderscheid wordt gemaakt op het aantal kamers per hotel. Op deze manier biedt Hotel Revolutions zowel voor kleine als grote hotels een mogelijkheid om deze dienst te kunnen verlenen.

Hotel Revolutions is constant bezig met het optimaliseren van de app en het ontwikkelen van nieuwe modules. De nieuwste toevoegingen zijn: aanpassingen aan de user interface, een module waar het plaatselijke weer en de weersvoorspelling wordt weergegeven, en een feedback/review formulier voor gasten.

Hotel Revolutions is trots partner van MZA Horeca. Met een netwerk van bedrijven die werkzaam zijn in de horeca of hiermee te maken hebben, is er veel ruimte om elkaar te versterken. Met behulp van onze partners is het voor Hotel Revolutions mogelijk om verder te groeien en onze service nog verder te optimaliseren.

Nog meer in formatie over Hotel Revolutions vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam