Horecaverzekeringen

Alles op gebied van verzekeringen voor de horeca

MZA Horeca & Partners

Wat onze klanten vertellen

Hoog kennisniveau, altijd goed bereikbaar, meedenkend.
Uitstekend
MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Horecaverzekeringen

Verzekeringen. Niet het allerleukste onderwerp voor u als horecaondernemer. Vaak wordt het als noodzakelijk kwaad gezien. U heeft ze absoluut nodig, maar welke dan precies? Betaalt u teveel premie voor onnodige zaken? Wanneer heeft u tijd om u zich hierin te verdiepen? Allemaal reële vragen en de antwoorden zijn niet altijd even helder.

MZA Horeca verzekeringen

MZA Horeca is er speciaal voor horecaondernemers. Onze jarenlange ervaring met diverse horecaondernemingen, van hotel tot café en van restaurant tot cafetaria, geeft u de zekerheid dat uw belangen goed behartigd worden. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u nooit teveel premie betaalt en dat alle risico’s afgedekt zijn. Bovendien regelt de schadeafdeling alles voor u mocht er toch iets misgaan. Dat is wel zo prettig.

Gastvrij verzekerd

Het Gastvrij verzekerd pakket is speciaal voor horecaondernemers samengesteld. Deze bevat alle meest voorkomende verzekeringen die een horecaondernemingen absoluut nodig heeft in de lopende operatie. Naast de laagste premies in de markt biedt Gastvrij verzekerd de beste dekkingsgraad. U wordt niet op voorhand afgewezen als iets niet in orde is maar onze adviseurs gaan met u aan de slag om preventief risico te verminderen of schade te voorkomen.  

Graag meer weten over het “Gastvrij verzekerd”-pakket? Onze specialisten vertellen u graag meer tijdens een persoonlijk gesprek. Wilt u weten of uw huidige verzekering wel de risico’s dekt? Doe dan vandaag nog een dekkingscheck.

 

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.