Aanvullende verzekeringen
  • Voordeligste premies in de markt
  • Uitgebreide dekking en hulp bij preventie
  • Jarenlange ervaring met schadeafhandeling

Aanvullende verzekeringen

Wilt u zich naast het "Gastvrij verzekerd"-pakket nog verder verzekeren? Heeft u alleen een bepaalde aanvullende verzekering nodig? Ook dan staat MZA Horeca voor u klaar. Onze specialisten kunnen u bijvoorbeeld uitstekend adviseren in de juiste verzekering op het gebied van verzuim. Een zieke werknemer hoeft dan niet uit te draaien op een fiasco.

Transport

Bezorgt u ook (warme) maaltijden? Is het voertuig dan wel goed verzekerd? Bij MZA Horeca kunnen we u zo voordelig en compleet mogelijk verzekeren voor eventuele ongevallen. Door de jarenlange ervaring met schade afhandeling die bovendien in huis afgehandeld wordt, zal het verlies van inkomen tot een minimum beperkt worden en is schade snel en vakkundig af te handelen.

Klik verder naar het onderwerp waar u meer over weten wilt of neem gelijk contact op met een van onze specialisten voor meer informatie. Wilt u uw volledige verzekeringspakket laten beoordelen? Doe dan vandaag nog de dekkingscheck. MZA Horeca geeft u vervolgens een helder en gedegen advies over uw bedrijfsverzekeringen.

Horecaverzekering goed geregeld?

Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.