Glas
  • Glasverzekering goed geregeld
  • Voordeligste premie en de juiste dekking
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld

Glas

Het is de nachtmerrie van elke ondernemer. Buiten hun eigen schuld wordt er schade aangericht aan de ramen van uw café, restaurant of hotel. Doordat iemand een steen door de ruit gooit of iets minder dramatisch de deur van uw glazen pui iets te hard sluit. Dit laatste kunt u uw gast niet altijd kwalijk nemen, er is dan geen direct opzet in het spel.

Reparatie of vervanging

Maar hoe bent u dan verzekerd bij glasschade? De pui moet natuurlijk zo snel mogelijk gemaakt worden want de uitstraling van uw business is een groot deel van het succes. U wilt dit graag gelijk geregeld hebben.

Correcte schadeafhandeling

De schadeafdeling van MZA Horeca staat altijd voor u klaar om u te assisteren en zoveel mogelijk rompslomp uit handen te nemen. Een correcte afhandeling met een snelle oplossing, precies wat u als horecaondernemer nodig hebt. Zodat al uw aandacht naar uw gasten kan uitgaan.

Wat onze klanten vertellen

MZA Horeca verzorgde voor mij een volledig samengesteld verzekeringspakket met een voordelige premie.
Deskundig en "to the point". Geen langdradige verkooppraatjes, maar de waarheid. Dat waardeer ik enorm.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.