Waarom moet ik een glasverzekering afsluiten?

Waarom moet ik een glasverzekering afsluiten?

Een glasverzekering dekt het risico van glasbreuk. Daar waar glas vaak bewerkt is met logo's of speciale effecten die samen de uitstraling van uw onderneming bepalen, kan het zo zijn dat vervanging van (een van de) ramen of vensters een prijzige aangelegenheid wordt. Ontstaat er een breuk die volgens de bepalingen gedekt wordt onder uw glasverzekering, dan is de vervanging van deze beschadigde ramen verzekerd.

Daar waar een tijdelijke noodvoorziening noodzakelijk is, zijn de kosten hiervan bovendien tot een maximum bedrag van € 250,- per gebeurtenis verzekerd. Neem in geval van breuk dus contact op met uw verzekeraar om precies te weten waar u onder uw glasverzekering recht op heeft en wat de te nemen vervolgstappen zijn.

Op zoek naar een goede glasverzekering of meer informatie over "Gastvrij verzekerd" van MZA Horeca? Neem dan vandaag nog contact op met een MZA Horeca-adviseur.

Horecaverzekering goed geregeld?

Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.