Wat is een glasverzekering?

Wat is een glasverzekering?

Deze verzekering dekt schade door breuk van het glas, ongeacht hoe deze is ontstaan. Echter neemt men hierbij bepaalde uitsluitingen, zoals onder andere opzet, roekeloosheid, enzovoorts in acht. Dit betekent dat de oorzaak van de breuk wel degelijk invloed heeft op de mate van dekking. Uw adviseur kan u precies vertellen welke risico's wel of niet verzekerd zijn.

Tevens zijn van breuk noodzakelijke noodvoorzieningen in geval van breuk meeverzekerd tot een maximum bedrag van EUR 250, - per gebeurtenis. Is het nodig om een noodraam of -afzetting te plaatsen totdat een vervangend raam beschikbaar is, dan worden dus (een deel van) de kosten ook gedekt.

Met een Dekkingscheck van MZA Horeca weet u exact welk verzekerd bedrag voor uw situatie van toepassing is. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring binnen de horecabranche en weten precies waar zij op moeten letten bij het samenstellen van een polis.

Horecaverzekering goed geregeld?

Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.