Incasso
  • Incassoverzekering goed geregeld
  • Voordeligste premie en de juiste dekking
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld

Incasso

Wanneer u een grote groep gasten in uw restaurant ontvangt, komt misschien wel eens het verzoek om op rekening te betalen. Of u verzorgt maaltijden voor een bedrijf in de buurt en zij betalen maandelijks op rekening. Dan is een incassoverzekering om het risico op wanbetaling te beperken voor u een verstandige keus.

Blind vertrouwen

Natuurlijk heeft u vaak een band opgebouwd met een vaste klant als het bedrijf hierboven. Maar wat nu als hij niet langer betaalt? Of steeds te laat betaalt? Hier heeft u veel zorgen van en het kost u veel tijd. Met een incassoverzekering, of liever een rechtsbijstandsverzekering met incassorechtsbijstand, is het risico op wanbetaling afgedekt.

Wat te doen?

Uw adviseur staat altijd voor u klaar met raad en daad. Bespreek dit soort gevallen altijd met uw adviseur zodat hij voor u de juiste stappen kan uitstippelen en de juiste instanties kan benaderen. MZA Horeca heeft jarenlange ervaring met schadeafhandeling en weet voor u als horecaondernemer precies de juiste partijen te vinden om dit traject af te ronden.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.