Pensioen
  • Pensioenverzekering goed geregeld
  • Voordeligste premie en de juiste dekking
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld

Pensioen

U denkt er misschien niet direct elke dag over na, maar eens komt er een einde aan uw werkzame jaren in de horeca. Het is dan wel prettig om terug te kunnen vallen op een pensioen. Als het goed is, heeft u hier wel voorzieningen voor getroffen maar wat gaan deze verzekeringen u opleveren als de pensioengerechtigde leeftijd bereikt is. Is uw pensioenvoorziening nog wel toereikend?

Voor personeel

Heeft u bovendien iets geregeld voor uw personeel? Ook zij worden ooit pensioengerechtigd. Het verzorgen van een pensioenvoorziening kan een goede manier zijn om gewaardeerde werknemers aan uw onderneming te blijven binden. Deze secundaire arbeidsvoorwaarden worden gezien als een vorm van waardering.

Wat kost mij dit dan?

MZA Horeca biedt aanvullend op het “Gastvrij verzekerd”-pakket uitgebreide mogelijkheden voor een pensioenverzekering, voor zowel uzelf als uw personeel. De MZA Horeca-adviseur bekijkt welke oplossing voor u het meest geschikt is en kan indien gewenst ook uw huidige polis beoordelen.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.