Vervoer en transport
  • Transportverzekering goed geregeld
  • Voordeligste premie en de juiste dekking
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld

Vervoer en transport

Online eten bestellen wordt steeds meer gemeengoed. Ook uw gasten kiezen voor het gemak van eten laten bezorgen en plaatsen hun bestelling steeds vaker online. U wilt als ondernemer hier graag op inspringen door ook een bezorgdienst aan te bieden zodat uw gasten ook van uw lekkernijen kunnen genieten vanuit huis.

Waar moet je aan denken?

Naast het mogelijk maken van het plaatsen van een bestelling via uw website zult u ook moeten voorzien in het vervoer van de bestellingen. Maakt u gebruik van een bestelauto of kiest u voor een fietskoerier? Of gaat u misschien in zee met een externe bezorg- en bestelpartij? Al deze vormen brengen nieuwe risico’s met zich mee.

Advies of maat

Een MZA Horeca-adviseur bespreekt graag de voors en tegens van bezorging met u door en helpt u kiezen voor de juiste vorm van transport voor uw situatie. Ook denkt hij mee over de te verzekeren waarde van uw maaltijden en welke invloed dit heeft op uw aansprakelijkheidsverzekering. Meer weten over vervoer en transport? Neem dan vandaag nog contact op met MZA Horeca.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.