Vandalisme
  • Vandalismeverzekering goed geregeld
  • Voordeligste premie en de juiste dekking
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld

Vandalisme

Het klinkt behoorlijk heftig: een vandalismeverzekering. Maar een situatie waarin deze van toepassing is, is eigenlijk vrij snel te definiëren. Stel: uw café is gesitueerd vlak bij een voetbalstadion. Hoewel de supporters van de verliezende niet tot uw gasten behoorden, vernielen zij uw terrasmeubelen uit frustratie over het verlies van hun favoriete voetbalclub.

En wat moet je dan?

Uw terrasmeubelen zijn geen onderdeel van uw “opstal”, er is geen sprake van noodweer en voor uw eigen veiligheid is het verstandig om deze supporters hier niet direct op aan te spreken. Maar is er dan grond om de schade te vergoeden onder de voorwaarden van uw verzekeringen? Met een vandalismeverzekering kunt u aanspraak maken op vergoeding van de schade.

Meer weten?

MZA Horeca informeert u graag over de voorwaarden van een vandalismeverzekering. Een van onze adviseurs bekijkt dan samen met u of een vandalismeverzekering voor uw situatie van toepassing is. Verder bekijkt hij hoe u zoveel mogelijk risico’s kunt beperken of zelfs vermijden.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.