Verzuim
  • Verzuimverzekering goed geregeld
  • Voordeligste premie en de juiste dekking
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld

Verzuim

Als het moet staat u als horecaondernemer dag en nacht klaar voor uw gasten. De klant is immers koning en elke gast verdient een onovertroffen ervaring. Daar doet u uw uiterste best voor en dat verwacht u ook van uw personeel.

Ziek personeel en nu?

Maar uw personeel kan ook ziek worden en hierdoor niet in staat zijn om te werken. Dit brengt een direct risico voor de gastervaring met zich mee omdat dit personeelslid een bepaalde taak in uw operatie verzorgde. U zult zich in eerste instantie druk maken over vervanging, maar bent u wel verzekerd voor schade door verzuim?

Advies op maat

MZA Horeca informeert u graag over de juiste verzuim verzekering voor uw situatie. Heeft u een uitgebreid personeelsbestand of juist een heel klein team. Dit kan gevolgen hebben voor de mate waarin u zich verzekeren wilt. De specialisten van MZA Horeca weten raad en komen met een passend advies voor uw horecaonderneming. Zodat u zich kunt ontfermen over uw gasten in de wetenschap dat uw verzekeringen goed geregeld zijn.

Wat onze klanten vertellen

MZA Horeca verzorgde voor mij een volledig samengesteld verzekeringspakket met een voordelige premie.
Deskundig en "to the point". Geen langdradige verkooppraatjes, maar de waarheid. Dat waardeer ik enorm.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.