Wat is een verzuimverzekering?

Wat is een verzuimverzekering?

Wanneer uw medewerker ten gevolge van ziekte of letsel niet in staat is binnen uw onderneming werkzaamheden te verrichten, heeft u als ondernemer een loondoorbetalingsverplichting van 2 jaar. Deze loonkosten kunt u afdekken binnen een verzuimverzekering. Mocht u dus geconfronteerd worden met een ziek personeelslid dan is het prettig dat u kunt terugvallen op deze polis.

In de horeca wordt natuurlijk veel met tijdelijk personeel en/of kortlopende contracten gewerkt. Naast uw vaste bezetting wilt u de voor u drukke maanden opvangen door extra personeel aan te nemen. Het is daarom van belang dat u goed weet aan welke plichten u als ondernemer dient te voldoen en welke mogelijkheden een verzuimverzekering uw horecaorganisatie biedt.

Benieuwd welke verzekeringen u als horecaondernemer nodig heeft? Een MZA Horeca-adviseur maakt voor u een advies op maat tijdens een Dekkingscheck. Dan weet u dat al uw verzekeringen goed geregeld zijn.

Horecaverzekering goed geregeld?

Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.