Wordt het inzetten van vervangend personeel ook gedekt?

Wordt het inzetten van vervangend personeel ook gedekt?

Nee, uitsluitend de loonkosten van het eigen (verzekerde) personeel is gedekt. Deze personeelsleden behoren tot uw vaste team en hier is uw verzekering op in gesteld. Door het compenseren van de doorbetaling loon van de zieke werknemer houdt u echter wel financiele ruimte over. Deze ruimte is mogelijk aan te spreken om een ander personeelslid in te huren.

Binnen de horeca waarbij gewerkt wordt met kortlopende en/of tijdelijke contracten kan het personeelsbeheer flink wat tijd in beslag nemen. Het is dan ook fijn als u voor zaken die betrekking hebben op verzekering kunt sparren met iemand die hier regelmatig mee te maken heeft en precies weet hoe de wetgeving in elkaar steekt. Zo kunt u vertrouwen op de expertise van uw adviseur en hoeft u zich slechts beperkt te verdiepen in wat allemaal moet of niet moet.

Meer weten over verzekeringen met betrekking tot personeel in de horeca? Uw MZA Horeca-adviseur neemt graag de tijd voor u en komt met een passend advies voor uw situatie.

Horecaverzekering goed geregeld?

Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.