Gastvrij verzekerd
  • Voordeligste premies in de markt
  • Uitgebreide dekking en hulp bij preventie
  • Jarenlange ervaring met schadeafhandeling

Gastvrij verzekerd

Een warm onthaal bepaalt de stemming voor het hele verblijf en dat gastvrije gevoel wat u uw gasten geeft is iets wat ze bijblijft. Zodat ze bij u terugkomen. Het kan jaren duren of misschien komen ze wel binnen een week terug, maar terugkomen doen ze door het gevoel wat u ze als horecaondernemer heeft mee gegeven. Ze weten dat het goed zit als ze bij u binnenkomen.

Goed geregeld

Datzelfde gevoel wil MZA Horeca u als ondernemer meegeven. Het kan zijn dat u ons jarenlang niet nodig heeft, maar als er iets gebeurt dan zijn we er voor u. De wetenschap dat uw verzekeringen goed geregeld zijn en dat uw adviseur voor u de beste voorwaarden onderhandelt zonder dat u hier veel tijd aan kwijt bent, geeft u de zekerheid dat het goed zit.

Ondernemen zonder zorgen

Met dit pakket verzekeringen, speciaal ontwikkeld voor horecaondernemingen,  weet u als hotelier, restaurateur of cafébaas dat uw zaakjes op orde zijn als er iets mis mocht gaan. De polissen worden specifiek op uw situatie toegespitst om de meest accurate premie te bieden. Met de dekking in geval van een probleem zit het ook goed. De risicogebieden worden vooraf met uw adviseur besproken en waar preventie niet mogelijk is, wordt in overleg een hoger eigen risico afgesproken. Dit heeft geen invloed op uw premies en geeft u de kans om op een later tijdstip alsnog aan de gestelde voorwaarden te voldoen.

Meer weten over Gastvrij verzekerd? Kijk dan bij de afzonderlijke onderdelen van dit verzekeringspakket of neem gelijk contact op met MZA Horeca. Wilt u het voordeel van Gastvrij verzekerd voor uw onderneming laten berekenen? Doe dan vandaag nog de dekkingscheck. Dan krijgt u een compleet beeld van de risico's voor uw onderneming en kunt u zich richten op uw gasten. MZA Horeca doet de rest.

Horecaverzekering goed geregeld?

Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.