Aansprakelijkheid
  • Aansprakelijkheidsverzekering goed geregeld
  • Voordeligste premie en de juiste dekking
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld

Aansprakelijkheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van uw obers morst koffie over de telefoon van een van uw gasten, een gast blijft met een jas haken aan een oneffenheid in de muur of komt ten val over een drempel. Een situatie als deze vermijdt u natuurlijk het liefst, maar in de praktijk kan dit heel goed gebeuren. Uw eerste zorg gaat natuurlijk uit naar uw gasten en of zij zich niet bezeerd hebben bij het voorval.

Wie is aansprakelijk?

Maar uiteindelijk zal de schade bepaald moeten worden en komt de aansprakelijkheidsvraag om de hoek kijken. Dan is het fijn om te kunnen vertrouwen op uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Als deze goed geregeld is, hoeft u zich niet te bekommeren over het vergoeden van schade en kunt u alle focus houden op uw onderneming.

Risico’s beperken

Het “Gastvrij verzekerd”-pakket bevat standaard een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die helemaal op uw situatie wordt toegespitst. De specialisten van MZA Horeca kunnen u adviseren voor welke risico’s u zich verzekeren moet en wat in uw situatie een verstandige keus is. Door de jarenlange ervaring met horeca weten zij precies waar de nadruk op moet komen te liggen zodat u zich geen zorgen te maken hoeft over de dekking en schadeafhandeling.

Wilt u graag meer weten over de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de andere verzekeringen in het “Gastvrij verzekerd”-pakket? Neem dan contact op met MZA Horeca. Bent u al overtuigd? Doe dan vandaag nog een dekkingscheck voor uw bedrijf en krijg op maat gemaakt advies over uw huidige verzekeringspakket.

Wat onze klanten vertellen

MZA Horeca verzorgde voor mij een volledig samengesteld verzekeringspakket met een voordelige premie.
Deskundig en "to the point". Geen langdradige verkooppraatjes, maar de waarheid. Dat waardeer ik enorm.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.