Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die dekking biedt voor schade als gevolg van een onrechtmatige daad, het nalaten van iets of het juist doen van iets dat schade aan derden berokkent. Het gaat zowel om zaak- als/en letselschade, waarbij geen sprake mag zijn van opzet. 

Het is goed om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Waar mensen werken worden immers af en toe onopzettelijk fouten gemaakt. Dit kan uw personeel maar ook uzelf overkomen en dan is het goed om te weten dat u tegen dit risico optimaal verzekerd bent. Meld schade daarom altijd bij uw verzekeraar. Uw adviseur kan u precies vertellen of een schadegeval op uw aansprakelijkheidsverzekering te verhalen is.

Wist u dat MZA Horeca de schadeafhandeling in huis heeft? Door deze "korte lijntjes" is een schadegeval snel af te handelen. Dat is u een zorg minder.

Horecaverzekering goed geregeld?

Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.