Brand
  • Brandverzekering goed geregeld
  • Voordeligste premie en de juiste dekking
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld

Brand

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vlam in de pan in de keuken, een niet goed gedoofd kaarsje op tafel of een misplaatste handdoek op een bakplaat in de snackbar. Brand kan voor flink wat schade aan uw onderneming zorgen. Schade die u absoluut niet kunt gebruiken want u wilt uw gasten zo goed en snel mogelijk weer kunnen helpen.

Verantwoord en veilig

In het Gastvrij verzekerd-pakket is een uitgebreide brandverzekering opgenomen. De specialisten van MZA Horeca kunnen u voorzien van alle informatie betreffende brandverzekering en pakken samen met u de risicogebieden aan. Op die manier kunt u verantwoord en veilig uw gasten blijven ontvangen en vermijdt u zoveel mogelijk het risico op brandschade.

Goed geregelde schadeafhandeling

Mocht het toch zover komen dat brand schade in uw onderneming aanricht, dan is uw adviseur uw eerste aanspreekpunt in het afhandelen van de schade en het uitstippelen van de te ondernemen stappen. Hij zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt en u geen zorgen hoeft te maken over de verdere afhandeling.

Meer weten over de brandverzekering van Gastvrij verzekerd? Neem dan contact op met MZA Horeca. Wilt u het voordeel van Gastvrij verzekerd voor uw onderneming laten berekenen? Doe dan onze uitgebreide MZA Horeca dekkingscheck.

Wat onze klanten vertellen

MZA Horeca verzorgde voor mij een volledig samengesteld verzekeringspakket met een voordelige premie.
Deskundig en "to the point". Geen langdradige verkooppraatjes, maar de waarheid. Dat waardeer ik enorm.
MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.