Er is brand in de keuken ontstaan, hoe zit het met de verzekering?

Er is brand in de keuken ontstaan, hoe zit het met de verzekering?

Als er sprake is van een brandverzekering is het goed mogelijk dat de schade door de verzekeraar in behandeling wordt genomen en verder afgewikkeld. Wel moet dan zijn voldaan aan bepaalde voorwaarden. Denk hierbij aan zaken als de aanwezigheid van een brandblusdeken en brandblussers in de keuken. U heeft als ondernemer wel de verantwoordelijkheid om dit soort zaken op orde te hebben.

In een ideale situatie is er echter geen onduidelijkheid over de dekking. Wanneer echter, mogelijk onbedoeld, de vereiste preventiemaatregelen niet zijn nagekomen, kan hier discussie over ontstaan. Daarom is het van groot belang dat u regelmatig laat controleren of de preventiemaatregelen nog worden nageleefd. Ook een rgelmatige controle van uw verzekeringspolis kan geen kwaad. Dit houdt u scherp en zorgt ervoor dat u zich bewust bent van de risico's.

Wilt u weten hoe u zich het beste kunt verzekeren tegen brandschade? MZA Horeca helpt u graag de beste optie vinden voor uw situatie.

Horecaverzekering goed geregeld?

Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.