Diefstal
  • Diefstalverzekering goed geregeld
  • Voordeligste premie en de juiste dekking
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld

Diefstal

Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. Een mooi spreekwoord met een horeca-thema. Als hotelier, restaurateur of café-eigenaar doet u er met uw team alles aan om uw gasten te behagen. U vertrouwt op uw team om dit met dezelfde inzet te doen als uzelf en u vertrouwt erop dat uw gasten ook bij u langskomen om een prettig verblijf te hebben. Het is dan ook fijn als dat vertrouwen niet wordt beschaamd door iemand uit uw team of een van uw gasten.

Financiële schade

Helaas wil dit echter niet altijd het geval zijn. Prioriteiten kunnen per persoon nog wel eens verschillen en het is dan ook goed dat u zich verzekert tegen het risico op diefstal. Want onopgemerkt kan dit voor flink wat financiële schade zorgen.

Voorkomen is beter…

Een diefstalverzekering is onderdeel van het Gastvrij verzekerd-pakket. Dit pakket, speciaal voor de horeca, bevat verzekeringen voor alle meest voorkomende risico’s waar horecaondernemers tegenaan kunnen lopen. De specialisten van MZA Horeca staan u als ondernemer bovendien bij in preventiemaatregelen en u bepaalt zo samen het eigen risico in geval van schade.

Heeft u interesse in een diefstalverzekering van MZA Horeca? Neem dan snel contact met ons op. Wilt u een afspraak maken voor een algehele analyse van uw onderneming? Doe dan vandaag nog onze dekkingscheck om de risico's in uw onderneming te bepalen. 

Wat onze klanten vertellen

MZA Horeca verzorgde voor mij een volledig samengesteld verzekeringspakket met een voordelige premie.
Deskundig en "to the point". Geen langdradige verkooppraatjes, maar de waarheid. Dat waardeer ik enorm.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.