Elektronica
  • Elektronicaverzekering goed geregeld
  • Voordeligste premie en de juiste dekking
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld

Elektronica

Een horecaonderneming kan niet zonder elektronica. Of het nu gaat om de geluidsinstallatie die uw gasten voorziet van muziek, de kassa waarop u de bestedingen op aanslaat of de computer waarmee u  alle boekingen en reserveringen bijhoudt, alles gebeurt door middel van elektronica. Uw lopende operatie hangt er in veel gevallen zelfs vanaf.

Omzetverlies

Mocht iets er onverhoopt voor zorgen dat uw installatie het begeeft en uw onderneming hierdoor niet naar behoren kan functioneren dan wilt u wel verzekerd zijn dat dit snel opgelost wordt. Het omzetverlies als gevolg van deze schade is niet iets waar ondernemers op voorhand bij stilstaan maar u kunt zich hier wel voor verzekeren. De eerste zorg gaat natuurlijk uit naar de oplossing zodat u verdere schade voorkomt, maar waar moet u terecht met uw schadepost?

Wat te verzekeren?

MZA Horeca biedt in het “Gastvrij verzekerd”-pakket een elektronica verzekering. Speciaal toegespitst op uw situatie en volledig rekening houdend met de aanwezige elektronische producten in uw onderneming. Uw adviseur brengt de risico’s in kaart en stemt samen met u af wat voor u de beste oplossing is. Op deze manier weet u dat het goed geregeld is, mocht de elektronica u in de steek laten.

Graag meer weten over een elektronicaverzekering of het “Gastvrij verzekerd”-pakket? Onze specialisten vertellen u graag meer tijdens een persoonlijk gesprek. Wilt u weten of uw huidige verzekering wel de risico’s dekt? Wij helpen u graag. Voor een compleet beeld van de risico's voor uw onderneming doet u vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck.

Wat onze klanten vertellen

MZA Horeca verzorgde voor mij een volledig samengesteld verzekeringspakket met een voordelige premie.
Deskundig en "to the point". Geen langdradige verkooppraatjes, maar de waarheid. Dat waardeer ik enorm.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.