Lichtreclame
  • Lichtreclameverzekering goed geregeld
  • Voordeligste premie en de juiste dekking
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld

Lichtreclame

Als uitbater van een café, restauranthouder of hoteleigenaar wilt u de naam van uw etablissement zo goed mogelijk uitdragen. U besteedt veel aandacht aan advertenties en een verzorgde website maar ook het pand waarin uw onderneming gevestigd is krijgt een duidelijke vermelding van uw naam en “tak van sport”. In veel gevallen kiezen ondernemers hier voor lichtreclame die zowel overdag als ’s nachts goed laat zien hoe uw bedrijf heet en wat u doet.

Kwetsbaar

Lichtreclame is een effectief medium als zodanig maar ook kwetsbaar voor schade. Schade door storm, bliksem of misschien vandalisme. Heel vervelend, maar het kan bovendien ook kostbaar zijn om de zorgvuldig ontworpen en op maat gemaakte lichtreclame-uiting te vervangen. Bovendien wordt deze schade veelal niet gedekt onder de standaard opstalverzekeringen.

Gedekt door verzekering

Dan is het fijn om extra verzekerd te zijn voor schade aan uw lichtreclame. Het “Gastvrij verzekerd”-pakket bevat standaard een verzekering voor lichtreclame indien dit voor uw horecaonderneming van toepassing is. Heeft u geen lichtreclame-uiting dan hoeft u hier ook niet voor verzekerd te worden. Wel zo eerlijk. De MZA Horeca adviseurs vertellen u precies wat voor uw situatie van toepassing is. Op die manier bent u niet ongevraagd over verzekerd.

Interesse in de lichtreclame verzekering van MZA Horeca? Onze specialisten staan voor u klaar. Meteen een afspraak voor een volledige dekkingscheck maken? Dit kan ook online. Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck. MZA Horeca zorgt ervoor dat u precies weet of u gedekt bent in geval van schade of ongeval.

Wat onze klanten vertellen

MZA Horeca verzorgde voor mij een volledig samengesteld verzekeringspakket met een voordelige premie.
Deskundig en "to the point". Geen langdradige verkooppraatjes, maar de waarheid. Dat waardeer ik enorm.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.