Opstal
  • Opstalverzekering goed geregeld
  • Voordeligste premie en de juiste dekking
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld

Opstal

Voor veel horecaondernemingen is het pand waarin zij gevestigd zijn een cruciaal onderdeel van de ambiance die zij hun gasten willen bieden. Of dit nu een hotel betreft op een prachtige locatie, een restaurant gevestigd in een karakteristiek pand of een café aan een toeristische boulevard, het pand en de locatie zijn voor uw operatie zeer belangrijk.

Wat te verzekeren?

Daarom is het van groot belang dat u voor uw pand een goede opstalverzekering afsluit. Ook als u het pand huurt maar hier wel verbeteringen aan heeft aangebracht is een opstalverzekering van deze verbeteringen uit huurdersbelang een verstandige keuze. Ontstaat er schade als waterschade, stormschade of bliksemschade dan biedt uw opstalverzekering uitkomst.

Verzekering op maat

Het Gastvrij verzekerd-pakket bevat ook een opstalverzekering. Deze wordt speciaal toegespitst op uw situatie. Hierdoor zal de premie nooit te hoog uitvallen en weet u zeker dat de risico’s voor uw situatie gedekt zijn. De specialisten van MZA Horeca nemen de tijd om u van alle risico’s bewust te maken en met u preventieve maatregelen te bespreken om de risico’s te beperken.

Wilt u meer weten over de opstalverzekering van MZA Horeca? Neem dan contact met ons op. Gelijk het voordeel van Gastvrij verzekerd voor uw onderneming laten berekenen? Doe dan vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck. De specialisten van MZA Horeca gaan dan voor u aan de slag.

Wat onze klanten vertellen

MZA Horeca verzorgde voor mij een volledig samengesteld verzekeringspakket met een voordelige premie.
Deskundig en "to the point". Geen langdradige verkooppraatjes, maar de waarheid. Dat waardeer ik enorm.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.