Horecaondernemingen
  • Voordeligste premies in de markt
  • Uitgebreide dekking en hulp bij preventie
  • Jarenlange ervaring met schadeafhandeling

Horeca ondernemingen

Horeca is een dynamische business. Alles wordt op alles gezet om de gast een unieke ervaring te bieden. Gasten willen in uw onderneming ontsnappen aan het dagelijkse en verwachten daarom een uitgebreide service hoe lang het verblijf ook duurt. Dus of ze nu snel een snack scoren in de snackbar of een aantal dagen verblijven in een vier-sterren hotel, ze hebben de verwachting om goed en vakkundig bediend te worden en gastvrij onthaald te worden.

Alle tijd voor uw gasten

Dit kost u als horecaondernemer veel tijd en dat doet u met liefde. Maar dat betekent wel dat er soms niet altijd evenveel tijd is om u te verdiepen in de juiste verzekeringen. MZA Horeca is er speciaal voor horecaondernemers. Voor hoteliers, restaurateurs en kroegbazen. Maar ook voor eigenaren van een cafetaria of snackbar. 

Speciaal voor u

Voor iedere onderneming wordt een specifieke verzekeringspolis samengesteld, volledig toegespitst op de eigen situatie. Zodat uw verzekering echt goed geregeld is. Meer weten? Klik op de voor u relevante pagina. Nu al overtuigd? Doe dan gelijk een MZA Horeca dekkingscheck en ontdek de voordelen van “gastvrij” verzekerd zijn.

Horecaverzekering goed geregeld?

Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.