Café
  • Verzekeringen speciaal voor café-eigenaren
  • Polissen specifiek voor uw café samengesteld
  • Persoonlijke aandacht van uw eigen adviseur

Café verzekeren

Als eigenaar van een café of kroeg doet u er alles aan om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Of ze nu gezellig een avondje komen stappen met vrienden of ’s middags een snel drankje komen doen op het terras in de zon (of schaduw), u bent aanwezig om ze te voorzien van alles wat zij maar willen. Het betekent wel dat u heel veel tijd moet investeren in uw horecagelegenheid en dat er voor andere werkzaamheden vaak niet veel tijd overblijft. Dit begrijpen wij volkomen.

Maar wat als er iets misgaat?

Maar heeft u er al wel eens bij stilgestaan wat er gedaan moet worden op het moment dat er iets gebeurt met uw zaak, personeel of uzelf? Bijvoorbeeld als er brand uitbreekt in uw pand? Of een gewaardeerde werknemer wordt (langdurig) ziek? Dan is het fijn om te weten dat uw verzekeringen goed op orde zijn en dat uw verzekeringen ook de juiste dekking bieden.

De juiste dekking

Dat laatste is vaak iets wat pas na zo’n vervelende ervaring aan het licht komt. De beloofde dekking blijkt toch niet uitgekeerd te worden doordat een bepaling uit uw polis de uitbetaling tegenhoudt. Een technische bepaling waar u tot die tijd niet van wist dat deze ook op uw situatie van toepassing was, bijvoorbeeld. Dat is wel het laatste waar u zich druk om wil maken.

Verzekeringen goed geregeld

Gastvrij Verzekerd van MZA Horeca biedt u als café-eigenaar wel dekking. Onze specialisten passen de polis specifiek op uw situatie aan zodat uw café of kroeg op de juiste manier verzekerd is. Mocht u aan een bepaling niet kunnen voldoen dan merkt u dit niet gelijk in de premie of het vervallen van dekking. Met een hoger eigen risico kunt u zich toch verzekeren en komt de dekking niet in gevaar.

Bent u benieuwd of uw huidige verzekeringspolis zorgt voor de juiste dekking als er iets gebeurt? Doe dan vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck. De specialisten van MZA Horeca komen met een op maat gemaakt advies en onderwerpen uw huidige verzekering aan een grondige controle. Zodat u kunt bepalen of uw verzekering nog steeds goed geregeld is.

Wat onze klanten vertellen

MZA Horeca verzorgde voor mij een volledig samengesteld verzekeringspakket met een voordelige premie.
Deskundig en "to the point". Geen langdradige verkooppraatjes, maar de waarheid. Dat waardeer ik enorm.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.