Ik organiseer een speciaal feest met besloten toegang, heb ik extra verzekeringen nodig?

Ik organiseer een speciaal feest met besloten toegang, heb ik extra verzekeringen nodig?

Het is hierbij van belang of de activiteiten van dit feest binnen uw reguliere activiteiten vallen. Als dit het geval is, dan behoeven geen extra verzekeringen te worden afgesloten. Wanneer het feest echter karakter krijgt van een evenement, dan is het aan te bevelen om hiervoor een speciale evenementenverzekering te regelen. 

Een evenementenverzekering is een verzekering van tijdelijke aard die u afsluit om zaken die specifiek voor een evenement inhuurt te verzekeren. Hierbij moet u denken aan artiesten die u voor een optreden boekt (en magelijk afzeggen), extra apparatuur voor verlichting of geluid die u inhuurt of het risico van het afgelasten van het evenement door afwezigheid van onmisbare personen. Dit zijn zaken waar u in normale situaties niet direct mee te maken heeft. Een evenementenverzekering moet u dus echt zien als een aanvullende verzekering.

Organiseert u binnenkort een evenement en heeft u hulp nodig met een evenementenverzekering? Een MZA Horeca-adviseur helpt u graag verder. 

Horecaverzekering goed geregeld?

Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.