Cafetaria
  • Verzekeringen speciaal voor cafetariahouders
  • Polissen specifiek voor uw cafetaria of snackbar samengesteld
  • Persoonlijke aandacht van uw eigen adviseur

Cafetaria verzekeren

Of ze nu komen voor een gemakkelijke maaltijd of een snelle snack, veel van uw gasten brengen slechts een korte tijd in uw horecagelegenheid door. Ze willen goed geholpen worden en in een korte tijd toch genieten van uw delicatessen. Dit betekent dat er in korte tijd heel wat dient te gebeuren om deze gasten tevreden te houden.

Tijd tekort

Ook de voorbereidingen kosten flink wat tijd en uw snackbar of cafetaria is lange tijd geopend om zo veel mogelijk gasten te kunnen helpen op het tijdstip wat hen het beste uitkomt. Maar waar haalt u dan de tijd vandaan om u te verdiepen in de verzekeringen die benodigd zijn om uw operatie te laten draaien?

Hoe zat het ook al weer met…?

Want hoe bent u verzekerd bij diefstal? Wat kunt u doen bij een bedrijfsongeval? En hoe zit het ook al weer met de dekking bij glasschade? Allemaal zaken waar u niet dagelijks bij stilstaat, maar die wel ontzettend van belang zijn om uw gasten te kunnen blijven bedienen.

Passend verzekeringsadvies

MZA Horeca biedt een verzekeringspakket speciaal voor horecaondernemingen zoals de uwe. Een pakket specifiek toegespitst op uw situatie. Onze specialisten beoordelen uw huidige polis en geven aan waar u mogelijk teveel betaalt of te weinig dekking heeft mocht er iets misgaan. Ook doen zij een voorstel voor dit Gastvrij verzekerd pakket.

Het Gastvrij verzekerd pakket biedt u de juiste dekking tegen een voordelige premie. Mocht u aan een van de voorwaarden niet goed kunnen voldoen dan biedt een hoger eigen risico de oplossing. Zo zijn uw verzekeringen goed geregeld en kunt u met een gerust hart uw gasten helpen.

Interesse in Gastvrij verzekerd? Neem dan contact op met MZA Horeca of doe vandaag nog de gratis dekkingcheck.

Wat onze klanten vertellen

MZA Horeca verzorgde voor mij een volledig samengesteld verzekeringspakket met een voordelige premie.
Deskundig en "to the point". Geen langdradige verkooppraatjes, maar de waarheid. Dat waardeer ik enorm.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.