Hotel
  • Verzekeringen speciaal voor hoteleigenaren
  • Polissen specifiek voor uw hotel samengesteld
  • Persoonlijke aandacht van uw eigen adviseur

Hotel verzekeren

Een verblijf in uw hotel is voor veel gasten een unieke belevenis. Of het nu gaat om een vakantie of een korte trip, zij willen het gevoel krijgen om er even helemaal tussenuit te zijn. U stelt daarom alles in het werk om het uw gasten het tijdens hun verblijf zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Omdat u ervoor wilt zorgen zij zo min mogelijk van merken van de extra moeite die u doet kost dit veel tijd achter de schermen.

Verzekeringen goed geregeld?

Tijd die u dan niet kunt investeren in zaken die misschien niet als eerste in u opkomen maar die wel goed geregeld moeten zijn. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als er brand is uitgebroken in een hotelkamer en hier schade door ontstaat aan de gevel? Of als een van uw personeelsleden koffie morst over de tablet van een gast? Is dit door uw huidige verzekering wel gedekt?

Zo gastvrij mogelijk

MZA Horeca biedt hoteliers het Gastvrij Verzekerd pakket. Dit verzekeringspakket speciaal voor horecaondernemingen bevat alle verzekeringen die benodigd zijn om een succesvolle hoteloperatie te laten blijven draaien. Specifiek op uw situatie toegespitst zodat u niet teveel betaalt en toch goede dekking heeft mocht er iets gebeuren. In tegenstelling tot andere verzekeringen is het bij Gastvrij Verzekerd mogelijk om een bepaling waar u niet volledig aan kunt voldoen nog te verbeteren voordat uw polis vastgesteld wordt. Ook kunt u door een hoger eigen risico voorkomen dat u geen dekking heeft in het geval dat er iets misgaat.

Preventief handelen voorkomt erger

Dat geeft u de tijd om eventueel wijzigingen aan te brengen en een potentieel probleem preventief te tackelen. Onze specialisten komen bij u langs om uw situatie te beoordelen en een voorstel te doen. Ook bekijken ze uw huidige verzekeringspolissen of uw verzekering echt wel dekking geeft in geval van schade.

Wilt u weten of u bij uw huidige verzekeraar goed verzekerd bent? Benieuwd of er echt wel dekking is als er iets gebeurt? Doe dan vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck. Onze specialisten vertellen u vervolgens graag meer.

Wat onze klanten vertellen

MZA Horeca verzorgde voor mij een volledig samengesteld verzekeringspakket met een voordelige premie.
Deskundig en "to the point". Geen langdradige verkooppraatjes, maar de waarheid. Dat waardeer ik enorm.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.