Restaurant
  • Verzekeringen speciaal voor restauranthouders
  • Polissen specifiek voor restaurants samengesteld
  • Persoonlijke aandacht van uw eigen adviseur

Restaurant verzekeren

Een heerlijk avondje dineren. Uw gasten komen er speciaal voor naar uw restaurant en genieten een aantal uur van de heerlijkheden die uw chef ze voorschotelt. De bediening zorgt ervoor dat zij zich optimaal op hun gemak voelen en dat uw gasten een onbezorgde avond beleven.

Heel veel voorbereiding

Hier gaat echter vaak heel veel werk in zitten. Uw gasten weten vaak niet dat u hier de hele dag mee bezig bent en dat er ontzettend veel voorbereiding aan vooraf gaat. Dat is ook niet erg, u wilt uw gasten hier niet mee vermoeien. Maar het kan zo zijn dat u hierdoor minder tijd heeft om te besteden aan zaken die wel goed geregeld moeten zijn.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Is uw restaurant goed verzekerd tegen waterschade bijvoorbeeld? Weet u of uw pand verzekerd is bij beschadiging van buitenaf? Wat als personeel gewond raakt in uw keuken? Allemaal zaken waar u pas bij stilstaat als het daadwerkelijk gebeurt. En dan is het vaak te laat. Uw verzekering is wel afgesloten voor waterschade maar door een kleine technische bepaling blijkt dat er geen dekking is. Dan zit u toch wel even met de handen in het haar.

Verzekering op maat gemaakt

MZA Horeca biedt met Gastvrij verzekerd de oplossing. Deze combinatie verzekeringen wordt specifiek op uw situatie toegespitst. Onze specialisten helpen u de pijnpunten te vinden en waar mogelijk op te lossen door preventief te handelen. Mocht dit onverhoopt toch niet te realiseren zijn dan kan een hoger eigen risico soelaas bieden. Maar u bent wel goed verzekerd.

Bent u benieuwd hoe het zit met uw huidige verzekering of bent u op zoek naar een nieuwe verzekeringspolis? Doe dan de MZA Horeca dekkingscheck voor een compleet beeld van de risico's van uw onderneming. Onze specialist bekijkt of uw huidige verzekering voldoent en doet u, gebaseerd op uw persoonlijke situatie, een voorstel. Dan zijn uw verzekeringen zeker weten goed geregeld.

Wat onze klanten vertellen

MZA Horeca verzorgde voor mij een volledig samengesteld verzekeringspakket met een voordelige premie.
Deskundig en "to the point". Geen langdradige verkooppraatjes, maar de waarheid. Dat waardeer ik enorm.

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.