Horecakeuken

Alles om de horecakeuken te runnen

MZA Horeca & Partners

Wat onze klanten vertellen

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.
Uitstekend
MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Horecakeuken

Het kloppend hart van de horecaonderneming, de keuken. Daar waar uw chefs de lekkerste gerechten bereiden voor uw gasten. Uw keuken staat vol met de nieuwste apparatuur om dit mogelijk te maken. Maar die apparatuur moet onderhouden worden, kost energie en dient aan allerlei eisen te voldoen.

De horecakeuken

Uw keuken is een van de belangrijkste ruimtes in uw restaurant, hotel of zelfs café. Zeker voor uw omzet. Om uw gasten langere tijd aan u te binden is eten immers een belangrijke pijler. Uw keukenapparatuur dient goed onderhouden te worden. Maar ook voor uw personeel dient de keuken een veilige werkomgeving te zijn. Al met al veel verschillende zaken die goed geregeld moeten zijn.

MZA Horeca & Partners

De partners van MZA Horeca hebben zich gespecialiseerd in specifieke dienstverlening om horecaondernemers te ontzorgen in specifieke vraagstukken. Van de HACCP-verplichting tot de reiniging van vetafzuigkanalen. Wanneer u als ondernemer hulp nodig heeft, weet u dat u met een van de partners van MZA Horeca dat het goed geregeld wordt.

Horecakeuken

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.