Horecapand

Alle informatie met betrekking tot uw pand

MZA Horeca & Partners

Wat onze klanten vertellen

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.
Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!
Hoog kennisniveau, altijd goed bereikbaar, meedenkend.

Horecapand

Of u nu eigenaar bent van uw horecapand of dat u het pand waar uw restaurant, café of hotel in gevestigd is huurt, voor het vestigen en runnen van een horecaonderneming in een pand zijn verschillende voorwaarden en vereisten van toepassing. U wilt uw gasten ontvangen in een prettige omgeving, de horeca is gebaseerd op gastvrijheid en een veilige prettige omgeving draagt hier zeker aan bij.

Horecapanden

Uiteraard moet het pand voldoen aan allerlei veiligheidseisen, denk hierbij aan de elektronische installaties of bouwkundige staat. Het bepalen van de waarde van het pand voor verkoop of verhuur is van belang. Maar ook het regelmatig laten taxeren van de waarde voor. Om de juiste waarde van het pand te bepalen voor als er iets misgaat zodat u kunt vervangen wat verloren is gegaan.

MZA Horeca & Partners

De MZA Horeca Partners zijn door MZA Horeca geselecteerd op hun specialisme in gebieden waar horecaondernemers hulp kunnen gebruiken. Door jarenlange ervaring kunnen zij werkzaamheden simpel uit handen te nemen en zorgen voor een correcte afhandeling.

Horecapand

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.