Horecapersoneel

Alles wat u weten moet over personeel in de horeca

MZA Horeca & Partners

Wat onze klanten vertellen

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!
Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.
Uitstekend

Horecapersoneel

Personeel, als horecaondernemer kunt u niet zonder. Uw team van vaste krachten en tijdelijk personeel zorgt ervoor dat u de grote toestroom van gasten in het hoogseizoen kunt verwerken en in het laagseizoen staan zij voor u klaar om de dagelijkse werkzaamheden in uw onderneming met veel plezier voor hun rekening te nemen. Een team werknemers waar u op kunt bouwen is goud waard. 

Personeelsverplichtingen

Als werkgever zorgt u net zo goed voor uw medewerkers. Dit betekent naast een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden ook dat u aan een flink aantal plichten moet voldoen. Van arbo-dienstverlening en de Wet Arbeidsmarkt in Balans, tot opleiding en training om uw teamleden te motiveren en te laten groeien. 

MZA Horeca & Partners

De partners van MZA Horeca hebben zich gespecialiseerd in ondersteunende taken voor de horeca. Zo weet u als horecaondernemer dat u als u hulp nodig heeft bij een bepaald onderwerp, dat u bij een partner van MZA Horeca goed zit. Wij zeggen niet voor niets “Dat is goed geregeld”. 

 

Horecapersoneel

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.