Johan Schokker

Ik ben Johan Schokker en werk al jaren als Relatiebeheerder Zakelijk bij MZA Horeca en MZA. Ik onderhoud actief contact met onze relaties en adviseer ze actief in het afdekken van risico's en sta ze bij mocht er toch iets misgaan. Horeca is een dynamische branche en elke dag biedt weer nieuwe uitdagingen. We merken dat onze ondernemers het waarderen als we met ze meedenken in het vinden van oplossingen.

Voor elke onderneming een juiste oplossing vinden is een absolute must. Elke situatie is anders en de wensen verschillen per bedrijf. Dat maakt ons werk zo leuk. Je gaat elke keer weer op bezoek bij een ander soort onderneming met zijn eigen voorwaarden. Maar altijd ontmoet je ondernemers die zich voor de volle 100% inzetten voor hun gasten. Die mentaliteit is voor mij heel herkenbaar en dat maakt MZA zo'n goede match voor de horeca.

Contact met Johan

Stuur mij een e-mail Linkedin

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.