Bedrijfsfinanciering is ook nu mogelijk

11-05-2020 Bedrijfsfinanciering is ook nu mogelijk

U zou het bijna niet verwachten, maar ook nu is het mogelijk om bedrijfsfinanciering te regelen voor uw horecazaak. Door de coronacrisis en de tijdelijke sluiting van de horeca zijn veel horecaondernemers op zoek naar oplossingen om deze moeilijke tijd te overbruggen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt en banken zijn nog steeds genegen om levensvatbare ondernemingen te steunen met financiering. Hoe dat in elkaar steekt leest u in dit blog.

De ervaring op dit moment is dat veel financiers zich puur en alleen richten op de reeds bestaande klanten. Ingediende verzoeken sneuvelen door het ontbreken van de juiste contacten en de manier van aanleveren. MZA Horeca partner Varink richt zich specifiek op bedrijfsfinanciering en weet hierdoor precies waar een aanvraag aan moet voldoen om succesvol geaccepteerd te worden.

Een aanvraag voor financiering begint met actuele cijfers

Inzicht in uw financiële positie is een must voor een aanvraag voor bedrijfsfinanciering. Op basis van actuele cijfers is goed te zien of een onderneming de potentie heeft om levensvatbaar te blijven. Nu zullen de meest actuele cijfers op dit moment geen rooskleurig plaatje laten zien. Sinds er echter uitzicht is op verbetering door de aankondiging van het kabinet om langzaam meer mogelijk te maken voor de horeca, is ook hier licht aan het einde van de tunnel in zicht. Met de cijfers hoe uw zaak de afgelopen jaren presteerde is echter veel mogelijk.

Een keus uit een aanbieder is geen keuze

Cliché misschien, maar met keuze ontstaan ook meer mogelijkheden. Doordat Varink jarenlange ervaring heeft aan de kant van de financiers weten zij precies waar zij met uw aanvraag aan moeten kloppen. Het hebben van de juiste contacten is in geval van het opzetten van een langdurige relatie ontzettend waardevol. Als onafhankelijk adviseur heeft Varink contacten bij meerdere aanbieders en kan daardoor uw aanvraag op meerdere plaatsen indienen. Met een grotere kans op slagen ten gevolg.

Hoe werkt het?

MZA Horeca partner Varink gaat met u het gesprek aan. In dit gesprek wordt middels een aantal gerichte vragen een schets van uw onderneming en financieringsbehoefte vastgesteld. op basis van de cijfers wordt vervolgens een haalbaarheidsonderzoek gedaan. Is het mogelijk om een financiering voor u te regelen. Zo weet u gelijk of uw aanvraag “zin heeft”. Staan de seinen op groen dan ontzorgt Varink u compleet in het voorbereiden van de aanvraag in het format waarop de financier dit graag ontvangt.

Wilt u de mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering voor uw horecazaak onderzoeken? MZA Horeca partner Varink bedrijfsfinanciering gaat graag het gesprek met u aan. Laat hieronder uw gegevens achter en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden.

Meer weten over bedrijfsfinanciering?

Meld u nu aan en onze partner Varink neemt contact met u op om u meer te vertellen.

Voorkomen is beter dan genezen

12-10-2020 Voorkomen is beter dan genezen

Verkoop horecapanden is aan de orde van de dag

04-09-2020 Verkoop horecapanden is aan de orde van de dag

6 maanden Corona en wat nu?

01-09-2020 6 maanden Corona en wat nu?

Wat wijzigt er in het 3e steunpakket?

31-08-2020 Wat wijzigt er in het 3e steunpakket?

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.