FoodFocus Photography – Trots partner van MZA Horeca!

FoodFocus Photography – Trots partner van MZA Horeca!

Product (vers) fotografie nieuwe stijl

Food Focus Photography brengt het beste van uw producten naar boven. Een visschotel of een visgerecht staat vaak snel gefotografeerd op een website van een viswinkel of een horeca gelegenheid. Met een beetje meer aandacht komt het product smakelijk en trendy online.

Zo ook voor Visspecialist Tom Tuijp, zij hebben voor de nieuwe website gekozen voor smakelijke beelden in plaats van productfoto’s op standaard witte achtergrond. Door een foto aan te kleden, wordt er direct een bepaalde sfeer neergezet die uw gasten en klanten zeker zullen aanstaan. De foto’s stralen professionaliteit uit!

Heeft u voor uw website of social media smakelijke beelden nodig van uw nieuwe kaart of liever een mooie foto voor aan de wand. Dat kan natuurlijk ook. We maken graag een plan voor u


Nog meer informatie over FoodFocus Photography vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam