Klaar voor innovatie en verhoogde efficiëntie binnen uw hotel met minimale inspanning?

Klaar voor innovatie en verhoogde efficiëntie binnen uw hotel met minimale inspanning?

Bent u ook klaar met die oude informatie mappen op de kamers, vergeelde flyers en brochures aan de muur, en missende informatie binnen uw hotel? 

Voor uw gasten is goede informatievoorziening van cruciaal belang om optimaal te kunnen genieten tijdens hun verblijf in uw hotel. Middels de op-maat-gemaakte app van Hotel Revolutions kunt u ervoor zorgen dat uw gasten niets tekort komt wat deze informatie betreft. 

Via deze app hebben uw gasten binnen enkele klikken alle informatie over het hotel dat zij nodig hebben, om vervolgens ontspannen te kunnen genieten van hun verblijf. Ook kunnen zij de leukste activiteiten, de mooiste bezienswaardigheden, en nog veel meer zien van wat er in de omgeving allemaal te doen is. 

Gunt u uw gasten ook een zo goed mogelijk verblijf, en bent u klaar om het gasttevredenheid naar een nog hoger platform te tillen? Hotel Revolutions kijkt hiervoor graag met u naar de mogelijkheden.

Nog meer informatie over de APP van Hotel Revolutions vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected], telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99 of vul onderstaand contactformulier in!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam