Anno22

Externe vertrouwenspersoon

Anno22 dé externe vertrouwenspersoon voor jouw bedrijf.

Anno22 is dé externe vertrouwenspersoon voor jouw bedrijf. Je bent volgens de arbowet verplicht je werknemers een gezonde en veilige werkplek te garanderen. Maar wat doe je als er onderling tussen je werknemers strubbelingen opspelen, er seksuele ongewenst gedrag vertoont wordt, gediscrimineerd wordt of er zelfs gepest wordt? Als werkgever zie, hoor en merk je vaak niets. Maar als jouw werknemer met lood in de schoenen naar het werk gaat of wegens burnout klachten uitvalt dan ben je al te laat. Door een contract af te sluiten met een externe vertrouwenspersoon bied je de werknemers een oplossing om vertrouwelijk met iemand van gedachten te kunnen wisselen, hun probleem uit te spreken en te bekijken hoe dit op te lossen. Zij verzorgen de opvang en de nazorg. Wil je meer informatie neem dan eens geheel vrijblijvend contact op. 

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam