Assist Verzuim

De actieve Arbodienst

Assist Verzuim geeft uw organisatie extra vitaliteit. We staan naast u met een totaalpakket van diensten en een resultaatgerichte aanpak. Assist Verzuim: meer aandacht, gezonder werk!

We hebben veel persoonlijke aandacht voor u en uw werknemers en we besteden aandacht aan de situatie die is ontstaan. Hierdoor kunnen wij u een gedegen advies geven en op tijd actie ondernemen om tot een duurzame oplossing te komen. Daarbij stimuleren we gezond werken. Want gezonde medewerkers hebben meer energie om hun werk te doen. Dat geldt niet alleen voor de fysieke kant, maar juist ook voor de mentale.

Is een werknemer ziek? Dan helpen we hem zo snel mogelijk en verantwoord weer aan het werk. En u? U voldoet helemaal aan de Wet Verbetering Poortwachter.

  • actieve arbodienst
  • één aanspreekpunt
  • effectieve aanpak van verzuim

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam