BDC Group

Reiniging vetafzuigkanalen

BDC-Group is een onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het reinigen van vet afzuigsystemen bij restaurants en in grootkeukens. Met meer dan 15 jaar ervaring, mogen we o.a. de grote hamburgers ketens in Nederland tot onze klanten rekenen.

Ons kantoor is gevestigd in Harderwijk en werken door heel Nederland. Wij werken met de nieuwste machines op gebied van vet kanaal reiniging, nl. de schuimborstel methode. We maken waar nodig extra inspectieluiken om het vetkanaal overal goed te kunnen reinigen, ook plakken we de keuken netjes af.

Ook vergeten we de motor op het dak niet, welke grondig word gereinigd door onze experts.

Na de reiniging ruimen we alles weer netjes op, zoals het hoort en krijgt u van ons een certificaat en een foto rapportage van voor- en na de reiniging.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam