Foodfocus Photography

Productfotografie

Culinaire fotografie is een vorm van fotografie waarbij specifiek met etenswaren wordt gewerkt. De doelstelling van Foodfocus Photography is het realiseren van aantrekkelijke afbeeldingen van voedsel die gebruikt kunnen worden in advertenties, op flyers en posters, in menu’s of in kookboeken. Waar grote concerns vaak werken met inhouse teams om promotiemateriaal te verkrijgen is dit voor de kleiner horeca zaak vaak niet mogelijk. Daar komen wij om de hoek kijken. Kleinschalige, gerichte fotografie om uw product zo aantrekkelijk mogelijk in beeld te brengen. 

We worden regelmatig gevraagd, ‘kun je even een foto maken?’. Helaas dat kan niet. Bij food fotografie moeten we de tijd nemen. Wat wil je gefotografeerd hebben? Welke stijl hoort daar bij, enzovoort. Graag plannen we eerst een gesprek om dat door te nemen. Daarna wordt er een plan gemaakt en worden de props en achtergronden uitgezocht. Dan gaan we pas aan de slag. Wilt u dat we op locatie komen dan is dat geen probleem. U kunt ook de producten aanleveren bij onze studio om daar de shoot uit te voeren. Uiteraard werken we met professionele apparatuur en worden de foto’s nabewerkt afgeleverd.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam