Hein Koning

Administratie en belastingaangifte

Actuele cijfers en een goed advies
U bent ondernemer en op zoek naar een administratiekantoor. Een kantoor dat er voor u is. U mist dat gevoel bij uw huidige kantoor. Of u heeft nog helemaal geen administratiekantoor. Hein Koning uit Volendam biedt u denkwerk en mankracht. Een actuele administratie. Tussentijdse rapportages. En belastingadvies dat u geld oplevert. U krijgt wat u zoekt. En scherpe tarieven, want daar bent u vast ook naar op zoek.

Bij ons kantoor werken vijfentwintig medewerkers, specialisten in hun werk. De meesten werken al jaren voor ons en kennen hun klanten als geen ander. Dus als u belt, hoeft u niet 5x uit te leggen waar het over gaat. Dit krijgt u van ons:

  1. Een boekhouding die klopt als een bus
  2. Fiscale adviezen die u werkelijk meer opleveren
  3. Scherpe tarieven voor administratief werk en belastingadvies
  4. Een boekhouding die elke dag bij is met Hein Online
  5. En de Hein Online app waarmee u altijd en overal uw boekhouding kunt raadplegen

Boekhouden een vervelend werkje? Wel als u geen boekhouder bent. Niet als u met Hein Online werkt. Dan doen wij vrijwel alles voor u. Hein Online is geschikt voor alle ondernemers, mkb’ers en zzp’ers, die tijd en geld willen besparen met hun boekhouding.

Maak het uzelf nog makkelijker met onze super simpele app

En wie klant wordt bij Hein Koning krijgt er de Hein Online app gratis bij. En dat is niet zomaar een app. Dat is een app waarmee u letterlijk uw boekhouding op zak heeft. Het is de beste boekhoudapp voor ondernemers die er bestaat. Al zeggen we het zelf. U heeft altijd alle cijfers bij de hand. Bijvoorbeeld: als u door uw lijst met klanten bladert, ziet u meteen hoeveel u nog van een klant moet krijgen. Dat is altijd goed om te weten. Daarnaast vindt u in de app een compleet overzicht van de liquiditeit, btw, alle verzonden en ontvangen facturen, bonnetjes fotograferen, auto van de zaak, bankmutaties, privé-opnamen, noemt u maar op. En natuurlijk fotografeert u facturen en bonnen met 1 klik in de administratie. Kortom, een feestje op uw smartphone!

Zoals gezegd, u krijgt deze superapp er gratis bij als u klant bij ons wordt. Dat maakt uw leven als ondernemer een stuk makkelijker.

Dus wanneer u als ondernemer af wilt van boekhoudkundig werk en juist toe wilt naar een situatie met actuele cijfers en regelmatig een goed advies, bent u bij Hein Koning aan het juiste adres. Bel Tom Koning voor de rest van ons verhaal: 0299-365848. U bent van harte welkom

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Hoog kennisniveau, altijd goed bereikbaar, meedenkend.

Jack Bond

Tenniskantine Dijkzicht Volendam