Horeca Advies Partners

Horecamakelaardij

Horeca Advies Partners verzorgt specialistische dienstverlening in de horeca door heel Nederland. Zij zijn een vooruitstrevend kantoor met jarenlange ervaring op het gebied van bemiddeling bij verkoop, begeleiding bij aankoop, huur en verhuur van horecaruimten en alle benodigde taxaties van horecabedrijven en horecabedrijfspanden. Zo zijn zij onder andere werkzaam voor ondernemers, beleggers, investeerders, accountants, gemeenten, rechtbanken, curatoren, woningcorporaties en banken.

Met hun nuchtere mentaliteit, korte communicatielijnen en resultaatgerichte aanpak streven zij voortdurend naar het beste resultaat! Zij beschikken over een groot netwerk en zijn in korte tijd uitgegroeid tot een grote onafhankelijke speler binnen het Nederlandse horecalandschap.

Voor een nieuw horecabedrijf in regio Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle, bent u bij HAP Horecamakelaardij aan het juiste adres. Als horecamakelaar begeleiden wij u namelijk bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur van alle soorten horecabedrijven. 

Bent u van plan uw horecabedrijf te verkopen, verhuren, aankopen of aanhuren? Neem contact op met HAP Horecamakelaardij. Zij staan graag voor u klaar met het complete dienstenpakket, waardoor u bij HAP aan het juiste adres bent voor al uw vraagstukken.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam