Hotel Revolutions

App speciaal voor hotels

Hotel Revolutions is de app om de gast ervaring van hotel gasten naar een hoger platform te tillen. Middels ons platform is het mogelijk om onze app eenvoudig en volledig naar wens in te richten. Alle faciliteiten, restaurants en overige informatie kan gemakkelijk worden toegevoegd en aangepast, zodat alle informatie over uw accommodatie via een mobiele app zichtbaar is voor uw gasten.

Ook is het mogelijk om roomservice toe te voegen, zodat uw gasten binnen een paar klikken al uw gerechten kunnen bestellen. Met behulp van een overzichtelijke map worden alle activiteiten in de omgeving weergegeven, zodat in één oogopslag kan worden gezien wat er in de omgeving te doen is.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam